• Ministrul Lucian Bode a afirmat că senatoarea Diana Șoșoacă este „campioana la amenzi”.
  • Diana Șoșoacă a luat parte, duminică, la protestul antimască din Piața Victoriei, din Capitală.
  • Lucian Bode nu a precizat, însă, câte amenzi a primit senatoarea de la începutul pandemiei.

Lucian Bode, ministrul de Interne, a mărturisit că senatoarea Diana Șoșoacă este „campioana la amenzi”, dar nu a precizat cu cât a fost sancționată pentru participarea la manifestațiile anti-restricții din acest weekend.

„Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”, a spus Lucian Bode, întrebat ce amendă a primit pentru participarea fără mască la protestul din 20 martie, potrivit Digi24.

În urma protestului anti-mască din Piața Victoriei, la care au participa peste 1.000 de persoane, jandarmii au dat 30 de amenzi, în valoare totală de 29.950 de lei, organizatorilor manifestațiilor și mai multor participanți la protest.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Cîțu, extrem de supărat

Premierul Florin Cîțu a spus, în acest context, că se întâlnește cu reprezentanții administrațiilor locale pentru găsirea soluțiilor.

„Am văzut și eu imaginile cu ce s-a întâmplat weekend-ul trecut în cluburi și în stațiunile montane. Sunt foarte supărat să văd ca există o minoritate printre concetățenii noștri care încă nu vrea să respecte regulile. Binențeles că implicațiile sunt pentru majoritate.

De aceea am decis ca astăzi (luni – n.r.) să am o întâlnire cu primarul general al Capitalei și primarii de sectoare să discutăm puțin despre situația din București. La ora 4 (16.00 – n.r.) o să am o discuție online cu toți prefecții, iar mâine (marți – n.r.) o să am o discuție cu Asociația Consiliilor Județene și cu Asociația Municipiilor din România”, spune Florin Cîțu.