Diana Șoșoacă cere ajutorul Serviciilor Secrete: „Să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român”

Sursa Foto: Mediafax / Eduard Vînătoru
  • Diana Șoșoacă a declarat că serviciile secrete din România ar trebui să intervină și să oprească „o mazilire a poporului român”
  • Diana Șoșoacă: „Dacă iar ne bagă în stare de urgență și ne închid în casă, vă garantez că România iese în stradă
  • Diana Șoșoacă: „România nu mai este suverană

Diana Șoșoacă a declarat că serviciile secrete din România ar trebui să intervină și să oprească „o mazilire a poporului român”. Aceasta a făcut referire la posibila închidere a minelor de cărbune, în contextul politicilor europene pentru combaterea schimbărilor climatice.

Șoșoacă a ținut să mai critice și PSD-ul pentru faptul că a ignorat minerii din Valea Jiului.

România fierbe. Dacă iar ne bagă în stare de urgență și ne închid în casă, vă garantez că Romania iese în stradă și va fi o nouă revoluție la care voi participa și eu și alti oameni, care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie și de mascaradă. Dacă nu le intră în cap bine că pandemia s-a terminat, a spus-o și doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoș Dinulescu de la Câmpina, a spus-o și domnul doctor Răzvan Constantinescu.

Dacă nu încetăm cu prostiile astea și ne uităm numai cum să furam bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tataru și tot felul de societăți care importă teste RT-PCR și aparate medicale pentru care se dau parandaraturi. Serviciile trebuie să înceapă să-și facă treaba, să oprească această mazilire a poporului român.”, a declarat Diana Sosoaca, sâmbătă seara la România Tv.

Diana Șoșoacă: „România nu mai este suverană. Atenție!”

Minele se închid. Portul Constanța se vinde. CEC-ul se vinde. Spitalele se privatizează. România nu mai este suverană. Atenție! O să vedeți cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condițiile în care România poate fi salvată.

Uitați-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european, cum am fost la mineri eu și europarlamentarul Cristian Terhes, imediat a ieșit și a spus: închideți minele din România! A doua zi, marți, a ieșit PSD că sunt de acord cu green dealul și cu domnul Timmermans și să se închidă minele din România. Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăștia? Că e partid social democrat.”, a spus Diana Șoșoacă.