• Noul Parlament a fost convocat luni de Iohannis pentru ședința de constituire
  • Diana Șoșoacă, la prima ședință a Parlamentului: Am venit în groapa cu hiene
  • Senatoarea AUR s-a prezentat la Parlament fără mască
  • Ciucă cere instituțiilor să verifice adeverința invocată de Diana Șoșoacă pentru a nu purta mască

Diana Șoșoacă este foarte activă pe rețelele de socializare, iar astăzi, la prima ședintă a Parlamentului convocată de Iohannis, nu a ezitat să facă un live pe facebook. Și de această dată, senatoarea AUR s-a prezentat la Parlament fără mască. Ieri, aceasta spunea că are o adeverință medicală care îi permite să nu respecte această măsură.

Nicolae Ciucă, premier interimar, cere instituțiilor statului să verifice adeverința invocată de Diana Șoșoacă, senator AUR, pentru a nu purta mască de protecție

„Dacă cineva a spus ca am venit în groapa cu lei, s-a înșelat, am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta este locul în care nimic nu rămâne secret, totul se aude, se înregistrează. Probabil pentru cei care nu fac față stresului, va fi o perioadă stresantă”, a spus Șoșoacă în live-ul de facebook.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

 Astăzi, în prima şedinţă a noului Parlament, vor fi alese comisiile de validare a mandatelor senatorilor şi deputaţilor.

În termen de patru zile de la constituire trebuie să prezinte un raport cu  numele parlamentarilor care trec de acest filtru. Atunci vom afla dacă Daniel Tudorache de la PSD şi Francisc Tobă de la AUR vor intra în Parlament, unul pentru că are probleme cu legea, celălalt pentru că ar fi fost implicat in reprimarea revoluției.