• Diana Șoșoacă a dezvăluit ce sfat a primit de la IPS Teodosie
  • Șoșoacă spune că nu ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat recomandarea arhiepiscopului Tomisului
  • Senatoarea nu exclude posibilitatea de a candida la președinție în 2024

Diana Șoșoacă a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a candida la președinție în 2024. Senatoarea a subliniat că „o parte a poporului român“ deja s-a gândit la asta, însă ea e de părere că pentru a ocupa funcția „trebuie să ai legături externe foarte mari“.

Nu m-am gândit eu, dar s-a gândit o parte a poporului român, dar am înțeles că trebuie să ai legături externe foarte mari. Cred că ar fi pentru prima dată când un om fără legături cu serviciile, fără legături externe, ar ajunge președintele României. Și, ca să parafrazez un mare politician, dacă mi-o vor cere, o să o fac“, a spus Diana Șoșoacă, la Realitatea Plus.

Senatoarea consideră că poate n-ar fi ajuns la acest nivel în politică dacă nu ar fi ascultat de sfatul pe care i l-a dat IPS Teodosie.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Mi-aduc aminte ce mi-a spus Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie când mi-a dat binecuvântarea să intru în politică: «Acceptă-ți destinul de jertfă, îți spun că ai destin de jertfă și te opui, nu e bine să te opui. Ai un drum greu, acceptă-l și eu îți dau binecuvântarea!» Eu i-am spus că nu vreau să intru în politică și mi-a spus că de aici ai făcut cât ai putut, numai dacă vei fi acolo (în Parlament – n.r.) ne mai poți ajuta“, mărturisește Șoșoacă.