Diana Șoșoacă, senator AUR: „Dacă vedeți că Iohannis, Orban, Arafat, Tătaru și cu toți ăștia se vaccinează, ăla nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă”

Diana Șoșoacă, senator AUR: „Dacă vedeți că Iohannis, Orban, Arafat, Tătaru și cu toți ăștia se vaccinează, ăla nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă” Foto: Aleph News
  • Diana Șoșoacă este noua senatoare AUR.
  • Șoșoacă este cunoscută pentru nenumăratele replici aduse la adresa măsurilor luate de autoritățile care au gestionat pandemia.
  • Diana Șoșoacă, prima pe lista de la Iași a partidului AUR, s-a făcut remarcată și prin discursurile anti-vacciniste.

Diana Șoșoacă face următoarele afirmații, într-un clip postat pe YouTube, pe 5 decembrie: „Iar dacă veți vedea vreodată că Iohannis cu Orban și cu toți ăștia se vaccinează, Arafat, Tătaru, să știți că ăla nu e același vaccin pe care ni-l aplică nouă. Să fiți foarte siguri”.

Senatoarea AUR mai spune în clipul de pe YouTube: „Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să știe tot poporul român: Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveți cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăștia. Deci toată legislația pe care vor s-o pună în aplicare acum este să ne facă, ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte”.

Raed Arafat a declarat în urmă cu două zile că vaccinarea nu va fi obligatorie.

Declarațiile făcute de Diana Șoșoacă, senatorul AUR, nu sunt susținute de fapte.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!