• Ludovic Orban i-a numit pe prefectul acum demis al Capitalei și pe Baranga
  • Consilierul premierului: „E ca la război, mai mor unii”
  • Virgil Guran, consilierul premierului, este primul pe lista PNL pentru Senat în Dâmbovița

Premierul Orban e catastrofa la politica de cadre. El l-a pus pe prefect si tot el l-a pus șef la Spălărea Banilor pe impostorul Baranga.

Baranga este cel care le-a spus judecătorilor că dintr-o scăpare, a luat o decizie neinspirată – a făcut rost de o diplomă de bacalaureat falsă. Pe baza ei, a fost șef și la Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat. Și a luat nemeritat salarii de la stat de cel puțin 640 de mii de lei.

„A existat un moment în viața mea când am avut un moment de scăpare, luând o decizie neinspirată, constând în aceea că prin intermediul unei persoane al cărei nume nu mi-l amintesc am reușit să obțin o diplomă de bacalaureat.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Virgil Guran, consilier Ludovic Orban: „Cine vrea să trimită medici să moară? Ce să facem? E ca la militari, îi trimiţi la război, mai mor unii.”

Tot Orban îl ține în brațe și pe Virgil Guran – consilier al premierului – care a spus despre medicii de familie că sunt precum militarii – în război, mai mor unii dintre ei. Virgil Guran e primul pe lista PNL pentru Senat, în județul Dâmbovița.