• Directorul general al Pfizer avertizează în legătură cu un „nou val” de COVID-19
  • Întrebat dacă o a cincea doză de vaccin este recomandabilă pentru a combate noul focar de COVID-19, Bourla a spus că nu toată lumea a luat a patra doză.
  • În cele din urmă, el a subliniat că nu face „recomandări pentru guverne”, deoarece oferă doar datele pentru ca acestea să elaboreze măsurile necesare pentru țările lor.

Președintele și directorul general al companiei farmaceutice Pfizer, Albert Bourla, a declarat sâmbătă, într-un interviu acordat publicației The Jerusalem Post, că oamenii își pot continua viața normală în ciuda apariției „unui nou val” de coronavirus, deoarece „un procent foarte mare de oameni sunt vaccinați” și există tratamente medicale care reduc probabilitatea de îmbolnăvire, citează RT.

Întrebat dacă o a cincea doză de vaccin este recomandabilă pentru a combate noul focar de COVID-19, Bourla a spus că „nu toată lumea a luat a patra doză”, chiar dacă acum există o „variantă omicron”, care este „mai greu de controlat”. Bourla a insistat că vaccinul poate reduce „șansele de a ajunge la spital sau de a muri”.

În cele din urmă, el a subliniat că nu face „recomandări pentru guverne”, deoarece oferă doar datele pentru ca acestea să elaboreze măsurile necesare pentru țările lor. „Aici, în Israel, există o recomandare pentru a patra doză, iar oamenii în acest moment nu au nevoie de măsurile de distanțare socială pe care le aveam înainte”, a spus el, concluzionând că „oamenii își pot trăi viața” datorită „tuturor instrumentelor medicale pe care le avem”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT