• Dincolo de cuvinte, discursul lui Iohannis are succes pe internet, unde găsim Iohannis Covid Best Of
  • Știi că Iohannis iese public și atacă PSD
  • Când a fost întrebat ce crede despre întâlnirea șefului poliției cu frații Duduianu, s-a așezat în colțul neutru al Președintelui

Când a ieșit președinte a promis că n-o să fie ca Băsescu, care se autodeclarase Președinte jucător. Iohannis se ține de job description doar când are grijă de cei care îl susțin. Cu ceilalți, e zmeu, taie și spânzură.

De cine nu-i place, gura nu-i mai tace. Iese public și atacă PSD, l-a luat tare și pe Orban, semn deloc bun pentru premier. Când a fost însă întrebat ce crede despre întâlnirea șefului poliției cu frații Duduianu, s-a așezat în colțul neutru al Președintelui.

„Am cerut explicații Ministerul Afacerilor Interne cu mult timp înainte să se publice aceste lucruri. Am primit explicațiile respective, dar nu cred că este rolul meu să explic în detaliu ce s-a întâmplat acolo“, spune Iohannis.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

Ieri, a mai fandat o dată când a venit vorba despre accidentul ministrului Bode. Uite ce a spus: „În acest accident nu a fost vorba de nicio coloană. Ministrul se deplasa legal, cu mașina pusă la dispoziție de SPP. Dacă în trafic s-a greșit, vom afla cine și de ce a greșit. Din informațiile mele, Ministrul a fost pe banchetă în spate.“

Discursul lui Iohannis are succes pe net

Dincolo de cuvinte, discursul lui Iohannis are succes în altă parte. Pe internet, unde găsim mai multe mixuri cu vorbele memorabile ale președintelui.