• Pe YouTube a fost postat un clip în care Krystsina Tsimanouskaya vorbește cu antrenorul echipei de atleți din Belarus.
  • Antrenorul încearcă să o convingă să plece acasă.
  • Un reprezentant al delegației din Belarus îi spune: „Tu ai făcut o prostie și sper că înțelegi asta și acum ar trebui să rezolvi situația”.
  • Krystsina Tsimanouskaya, atleta pe care Lukașenko a încercat să o răpească de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, a declarat duminică, 1 august 2021, că nu vrea să se întoarcă acasă.

Pe YouTube a apărut un clip în care atleta Krystsina Tsimanouskaya vorbește cu antrenorul echipei de atleți din Belarus. Acesta încearcă să o convingă să se întoarcă acasă, întrebând-o dacă crede că în Japonia îi va fi mai bine.

Antrenorul îi mai spune că ar trebui să-l sune pe ministru, să-și ceară scuze. Astfel, ministrul ar fi de partea ei și nu i se va întâmpla nimic la întoarcerea acasă.

Krystsina Tsimanouskaya, în dialog cu antrenorul principal al echipei de atletism din Belarus

Krystsina Tsimanouskaya: Eu cred că asta nu se va termina cu bine pentru mine.
Antrenor: Crezi că dacă rămâi aici o să-ți fie mai bine?
Krystsina Tsimanouskaya: În orice caz, se va termina altfel.
Antrenor: Nu, crede-mă pe mine, nu. Te asigur că vei fi în siguranță acasă și nu se va întâmpla nimic rău cu tine. Mă jur pe copiii mei. Ar fi bine să-ți ceri scuze de la ministru. El ar putea fi de partea noastră în orice situație, să spună că ai sunat și ți-ai cerut scuze. Tu ai făcut un lucru mare, un prim pas. Acum trebuie să faci al doilea pas. Asta se cere. Noi nu te speriem, noi doar te rugăm.
Krystsina Tsimanouskaya: Voi credeți că eu o să mă întorc acasă și o să mai vreau să mă antrenez, chiar dacă voi mă lăsați.
Antrenor: Cui și ce vrei să demonstrezi?
Krystsina Tsimanouskaya: Nu demonstrez nimic nimănui, vreau doar să alerg.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT