• Un cadru medical al unui spital privat a fost găsit decedat în unitatea sanitară.
  • Femeia nu ar fi lăsat un bilet de adio, dar în ultima perioada s-ar fi aflat într-o stare depresivă.

Un apel la 112 a alertat autorităţile, duminică, în jurul orei 11:00, în legătură cu o femeie găsită în stare de inconştienţă, căzută în camera de gardă a unui spital privat, scrie Focuspres.

Potrivit reprezentanţilor ISU, este vorba despre o femeie de 38 de ani, cadru medical. În urma verificării de către personalul medical al echipajului de terapie intesivă mobilă, aceasta a fost declarată decedată.

Potrivit unor surse, este vorba despre spitalul Heka din Constanţa. Loredana C. era medic de medicină internă şi s-ar fi sinucis în camera de gardă de la Heka. Ea lucra şi la Spitalul Judeţean Constanţa. Potrivit unor surse neoficiale, în ultima perioadă avea o stare depresivă, însă nu a lăsat vreun bilet de adio.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Ce spun reprezentanţii IPJ Constanţa:

“Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.