• Un YouTuber a descoperit mașina scufundată a adolescenților dispăruți acum 21 de ani.
  • Jeremy Beau Sides a declarat pentru CNN că a dat peste acest caz nerezolvat în timp ce căuta într-o bază de date cu persoane dispărute.
  • Descoperirea a fost emoționantă, dar tristă pentru că asta înseamnă că doi adolescenți au murit”.

Un YouTuber specialist în scufundări, care și-a făcut o misiune din găsirea persoanelor dispărute, a descoperit vehiculul a doi adolescenți dispăruți în urmă cu 21 de ani în zona rurală din Tennessee.

Poliția din comitatul White a confirmat pe 1 decembrie descoperirea de către acesta a unei mașini care se potrivea cu cea condusă de Erin Foster, în vârstă de 18 ani, și Jeremy Bechtel, în vârstă de 17 ani, care au fost dați dispăruți în aprilie 2000.

Jeremy Beau Sides, al cărui canal YouTube se numește Explorând cu Nug, a declarat pentru CNN că a dat peste acest caz nerezolvat în timp ce căuta într-o bază de date cu persoane dispărute.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Când am văzut că doi adolescenți au dispărut și cu tot cu mașina lor, asta chiar mi-a atras atenția”, a spus Sides. „Atunci când am aflat în ce oraș au fost văzuți ultima dată, am observat că este străbătut de un râu mare. Acest lucru m-a îndemnat să merg acolo”.

Zona de căutare i-a fost sugerată de șeriful local

Sides, care se descrie ca fiind o echipă formată dintr-un singur om și care își face singur toate filmările și montajul, și-a luat echipamentul și a plecat spre Sparta, sediul comitatului White County, Tennessee. Prima sa cercetare nu a avut succes, dar înregistrarea video din timpul căutărilor a fost adusă în atenția șerifului comitatului White, Steve Page, la sfârșitul lunii noiembrie, de către un membru al familiei lui Foster.

Page a mărturisit într-o declarație că l-a contactat pe Sides pentru a-i sugera să caute o altă locație de-a lungul râului Calfkiller. Și acolo a făcut Sides descoperirea. Înregistrarea sa video arată momentul.

„Whoa, oh OK, este 100% o mașină în fața mea”, a spus el în timp ce privea fix la sonar. „Am căutat toată ziua și, în sfârșit, am găsit o mașină”.

La primirea apelului lui Sides, echipa de poliție „a sosit la fața locului în câteva minute pentru a investiga, ceea ce a dus la confirmarea potrivirii vehiculului”, a precizat poliția.

Rămășițele nu au fost identificate oficial

Descoperirea a fost emoționantă, dar tristă pentru că asta înseamnă că doi adolescenți au murit”, a afirmat Sides.
El a adăugat că speră ca acest lucru să ajute la găsirea liniștii pentru familiile adolescenților dispăruți. „În cele din urmă, vreau doar să ajut”, a spus el.

Rămășițele din mașină nu au fost încă identificate și vor fi trimise pentru teste ADN și pentru posibile comparații cu fișele dentare, au declarat autoritățile, potrivit WTVF, afiliat CNN.

Maiorul John Meadows, anchetatorul principal în acest caz, a fost coleg de clasă cu cei doi adolescenți.
„Este foarte măgulitor să pot face parte din ceva care va aduce atât de multă consolare pentru atât de multe familii”, a declarat el pentru WTVF.