• Poliția din Staffordshire a arestat doi bărbați, suspectați de furt.
  • Unul dintre ei s-a așezat pe telefon și a format 999, din greșeală.
  • Ofițerii au spus că au ascultat apelul în timp ce bărbații dădeau spargerea.

Doi bărbați suspectați de spargeri au fost arestați, după ce au chemat accidental poliția, au spus ofițerii, potrivit The Guardian.

Poliția din Staffordshire a confirmat că a arestat un bărbat de 49 de ani și unul de 42 de ani, după ce a primit un apel de la unul dintre ei, care părea să fi stat fără să vrea pe telefonul său.

Ofițerii au spus că au ascultat apelul în timp ce bărbații au efectuat spargerea și chiar și-au auzit colegii sosind pentru a face arestările la fața locului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Cred că tocmai am arestat cei mai nefericiți spărgători din lume”, a spus inspectorul John Owen.

Poliția a declarat că i-a arestat pe cei doi bărbați din zona Middleport din Stoke-on-Trent, suspectați de intrare prin efracție, după ce au primit „apelul suspect”, miercuri seară. Joi dimineață erau încă în arest.

Polițistul Owen a inclus miercuri seara într-o postare pe Twitter o imagine a lui Marv, spărgătorul nefericit din seria „Singur Acasă”.

„În timp ce a comis o spargere, unul dintre spărgători s-a așezat accidental pe telefonul său și a sunat la 999. Am primit un apel care a surprins toate discuțiile lor, până la momentul în care am auzit patrulele noastre sosind pentru a-i aresta”, a scris el.