Doi deputați PSD, amendați după ce au refuzat să poarte măști. Unul dintre ei a umilit chelnerul: „Băi, panaramă!”

  • Doi parlamentari PSD au fost amendaţi, marţi dimineaţa, de poliţiştii din Capitală, după ce au refuzat să poarte mască de protecţie într-un fast-food din sectorul 3 şi au făcut scandal
  • Este vorba de Ioan Stativă (foto stânga) și Adrian Solomon (foto dreapta)
  • Cei doi au primit amenzi în valoare totală de 2.600 lei.

Deputații Ioan Stativă și Adrian Solomon au fost amendați de polițiști, marți dimineață, după ce au refuzat să poarte mască de protecție într-un fast-food și au făcut un scandal monstru.

Potrivit Poliţiei Capitalei, intervenția a fost solicitaţi de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască şi a devenit recalcitrant.

În timpul discuţiilor purtate de poliţişti cu bărbatul, acesta le-a adresat expresii jignitoare şi a avut o atidudine sfidătoare. Acesta era însoţit de un alt bărbat care a avut un comportament similar.

Din imaginile de pe camerele de supraveghere difuzate de Digi24 se poate auzi întregul dialog. „Băi Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (…) Băi, panaramă!” strigă Solomon.

Poliţiştii i-au sancţionat pe cei doi parlamentari PSD cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.