• Imaginile șocante au fost distribuite și de Donald Trump
  • Trump cere pedeapsa cu moartea pentru cei care atacă polițiști
  • Trump l-a numit animal pe atacatorul din Los Angeles
  • Mai mulți protestatari au scandat că speră ca agenții să moară

Doi polițiști din Los Angeles au fost împușcați la datorie în plină zi, în mașina de patrulare, de un bărbat neidentificat și încă neprins pe care Donald Trump l-a numit, pe bună dreptate spun susținătorii săi, animal care trebuie lovit puternic.

Imagini din Vestul Sălbatic l-au făcut de Donald Trump să vorbească despre pedeapsa cu moartea.

Dacă acțiunile brutale ale poliției au stârnit revolte și proteste masive pe tot teritoriul SUA, împușcarea celor doi polițiști a fost dată pe „mute”. Ba chiar mai mult, alte imagini din fața spitalului unde au fost transportați agenții răniți au arătat cum mai multe persoane s-au adunat pentru a striga „Moarte poliției”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Trump e sigur: de vină sunt numai stângiștii care au declarat război legii și poliției.

„Începem această întâlnire prin a spune că toate gândurile noastre sunt cu cei doi polițiști din Los Angeles, care se luptă pentru viețile lor după atacul unui criminal.

Ați văzut imaginile cu acel animal care s-a îndreptat către mașină. Le-a văzut cineva? Acel animal s-a dus către doi oameni buni, acum sunt în stare foarte gravă. Este un animal. L-am numit așa și și am fost criticat. Nu este om (…)

Stânga radicală a declarată război deschis forțelor de ordine. Sute de polițiști au fost răniți la nivel național în timpul revoltelor și jafurilor”, a declarat Trump.