Doi polițiști din Los Angeles au fost împușcați în plină zi. Donald Trump a vorbit despre pedeapsa cu moartea a vinovatului

Doi polițiști din Los Angeles au fost împușcați la datorie în plină zi, în mașina de patrulare, de un bărbat neidentificat și încă neprins pe care Donald Trump l-a numit, pe bună dreptate spun susținătorii săi, animal care trebuie lovit puternic.

Imagini din Vestul Sălbatic l-au făcut de Donald Trump să vorbească despre pedeapsa cu moartea.

Dacă acțiunile brutale ale poliției au stârnit revolte și proteste masive pe tot teritoriul SUA, împușcarea celor doi polițiști a fost dată pe „mute”. Ba chiar mai mult, alte imagini din fața spitalului unde au fost transportați agenții răniți au arătat cum mai multe persoane s-au adunat pentru a striga „Moarte poliției”.

Trump e sigur: de vină sunt numai stângiștii care au declarat război legii și poliției.

„Începem această întâlnire prin a spune că toate gândurile noastre sunt cu cei doi polițiști din Los Angeles, care se luptă pentru viețile lor după atacul unui criminal.

Ați văzut imaginile cu acel animal care s-a îndreptat către mașină. Le-a văzut cineva? Acel animal s-a dus către doi oameni buni, acum sunt în stare foarte gravă. Este un animal. L-am numit așa și și am fost criticat. Nu este om (…)

Stânga radicală a declarată război deschis forțelor de ordine. Sute de polițiști au fost răniți la nivel național în timpul revoltelor și jafurilor”, a declarat Trump.

Exit mobile version