• Cei doi au dispărut în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei
  • Ei au fost căutați de echipele de salvare, dar au fost găsiți în stop cardio-respirator
  • În ciuda manevrelor de resuscitare, nu au fost salvați

Doi scafandri au murit, vineri, în Marea Neagră în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei din Eforie Nord. Victimele au fost aduse la mal în stop cardio-respirator și nu au mai putut fi salvate de echipajele medicale.

Victimele sunt un scafandru de 54 de ani și un geolog de 32 de ani. Cei doi se aflau la aproximativ 500 de metri în larg când a fost observată dispariția lor. Mai multe echipe de salvatori au început căutările și au reușit să recupereze corpurile din apă.

Cei doi scafandri au fost aduși la mal în stop cardio-respirator și, în ciuda manevrelor de resuscitare, nu au fost salvați.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Incidentul a avut loc vineri la Eforie Nord, în zona Hotelului Europa. Cei doi scafandri au dispărut în timp ce supravegheau lucrările de extindere a plajei.

La fața locului au intervenit numeroase forțe. În zonă s-au aflat o ambarcațiune cu patru scafandri, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD B, elicopterul SMURD și un echipajul al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.