• Doi militanţi palestinieni au fost împuşcaţi mortal
  • Aceștia au deschis focul asupra unui sediu al Poliţiei de frontieră israeliene
  • Niciun agent israelian nu a fost rănit în incident

Doi militanţi palestinieni au fost împuşcaţi mortal după ce au deschis focul asupra unui sediu al Poliţiei de frontieră israeliene, într-un incident produs vineri în nordul teritoriului palestinian Cisiordania, afirmă surse citate de cotidianul The Jerusalem Post.

Atacul a vizat unitatea de poliţie israeliană Salem, în zona de nord a frontierei dintre Israel şi Cisiordania.

Trei militanţi islamişti palestinieni au deschis focul cu arme semiautomate spre unitatea de poliţie, iar agenţii israelieni au ripostat.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Teroriştii au deschis focul spre poarta unităţii. Ofiţeri de poliţie şi un militar israelian au ripostat, neutralizându-i pe cei trei”, a comunicat Poliţia israeliană.

Doi dintre atacatori au fost împuşcaţi mortal, iar unul a fost transportat în stare gravă la un spital din oraşul israelian Afula. Niciun agent israelian nu a fost rănit în incident.

Tot vineri, într-un alt incident, un palestinian în vârstă de 27 de ani din Hebron a fost arestat după ce a încercat să atace mai multe persoane cu un cuţit, la Peştera Patriarhilor.

Autorităţile israeliene au intensificat măsurile de securitate în oraşul Ierusalim, în contextul riscurilor intensificării violenţelor spre finalul postului musulman al Ramadanului.