Dominic Fritz i-a trimis o scrisoare lui Valeriu Gheorghiță: „Suntem gata să oferim toate cele 11 centre de vaccinare, dar nu vrem să fie spații de muzeu”

Dominic Fritz i-a trimis o scrisoare lui Valeriu Gheorghiță: „Suntem gata să oferim toate cele 11 centre de vaccinare, dar nu vrem să fie spații de muzeu” Sursa Foto: Mediafax / Dani Amariei
  • Dominic Fritz i-a trimis o scrisoare coordonatorului campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță.
  • Dominic Fritz i-a transmis acestuia că ar trebui să se intervină cu vaccinuri acolo unde numărul de infectări este mai mare.

Dominic Friz, primarul Timișoarei, i-a trimis o scrisoare lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID.

Dominic Fritz i-a transmis lui Valeriu Gheorghiță că „Centrul Regional de Distribuție Timișoara a primit cele mai puține doze de vaccin și acest fac a ridicat semne de întrebare la nivelul opiniei publice”.

„Cred că trebuie să intervenim cu vaccinuri în comunitățile unde numărul de infectări este ridicat, pentru a controla răspândirea”, a mai spus Dominic Fritz.

„La nivelul Municipiului Timișoara suntem gata în câteva zile să punem la dispoziția Direcției de Sănătate Public toate cele 11 centre de vaccinare ce ne-au fost alocate, dar nu ne dorim ca acestea să fie spații de muzeu”, a adăugat Dominic Fritz în scrisoare.

Scrisoarea lui Dominic Frit… by Mediafax.ro