• Dominic Fritz a anunțat vineri că s-a vaccinat cu AstraZeneca
  • Primarul Timișoarei i-a îndemnat pe locuitorii din Timișoara să se vaccineze

Primarul Timișoarei Dominic Fritz a anunțat vineri că s-a vaccinat cu AstraZeneca și spune că sunt mii de locuri libere în oraș și în județ pentru acest vaccin.

„Am pus și eu un umăr pentru Timișoara. Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru”, a spus edilul, care a atașat pe Facebook și fotografii din momentul vaccinării.

Acesta a mai spus că medicii și asistentele din centrul în care s-a vaccinat „sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„M-am vaccinat cu AstraZeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. În județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceți rezervarea azi, vă puteți vaccina poimâine, nu există listă de așteptare”, susține Dominic Fritz.

Primarul recunoaște că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit, iar câteva centre nu funcționează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate.

Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală. (…) Pune și tu umărul pentru Timișoara”, este îndemnul primarului pentru locuitorii din Timișoara.