Donald Trump a aruncat cu măști în public și a dansat: ”O să merg și o să-i pup pe toți din public. Pe bărbați și pe femeile frumoase”

  • Donald Trump a ținut primul miting de campanie de după externare în Florida.
  • Trump a aruncat cu măști în public și a dansat pe melodia YMCA
  • Trump a promis din nou că toți americanii vor primi tratamentul prezidențial
  • Trump nu a purtat mască, a făcut glume pe seama epidemiei și a spus că vrea să pupe pe toată lumea.

Donald Trump și-a făcut o intrare de rock star la primul miting de campanie după ce a scăpat de COVID-19.

”Acum îmi spun că sunt imun. Mă simt atât de puternic. O să merg și o să-i pup pe toți din public. Pe bărbați și pe femeile frumoase. Nu trebuie să mai stau închis în subsol, nu că aș permite asta vreodată”, a spus Donald Trump mulțimii care a scandat că-l iubește.

Mii de susținători l-au întâmpinat cu aplauze și ovații. Trump i-a îndemnat încă o dată pe locuitorii Statelor Unite să alunge frică de coronavirus și le-a promis că vor primi tratamentul de care a avut și el parte.

Donald Trump, președintele SUA: Vom lua medicamentele pe care mi le-au dat mie și le vom distribui spitatelor, ca toată lumea să beneficieze de aceleași lucruri.

Trump nu a pierdut ocazia să repete: s-a infectat cu noul coronavirus pentru că s-a întâlnit cu alegătorii, spre deosebire de rivalul lui la Casa Albă Joe Biden. Și a lansat profeții sumbre pentru cazul în care democratul îi ia locul în Biroul Oval.

Donald Trump, președintele SUA: Vor să transforme America în Cuba comunistă sau Venezuela socialistă.

Dincolo de politică, medicul personal al președintelui american a scris negru pe alb că ultimele teste COVID ale lui Trump au ieșit negative și că nu poate transmite virusul nimănui.

Și ca să arate că se simte bine, cel mai puternic om de pe Terra a terminat mitingul electoral …cu un dans.