Donald Trump a vorbit despre a doua tentativă de asasinat asupra sa. Republicanul a declarat că a fost contactat de Kamala Harris, care a vrut să se asigure dacă este bine

Donald Trump a declarat că „lumea se îndreaptă către conflict și haos” și a susținut că revenirea sa la președinție ar fi singura soluție pentru a preveni o criză globală. Trump a spus că a fost contactat de Kamala Harris pentru a verifica dacă este bine după tentativa de asasinat recentă.

În contextul acestei tentative, The New York Times a raportat că siguranța lui Trump în timpul jocurilor de golf nu poate fi garantată, iar șeful interimar al Serviciului Secret, Ronald Rowe, a cerut măsuri suplimentare pentru protecția sa. Business Insider a semnalat că lipsa de personal și epuizarea profesională a agenților ar putea fi cauza deficiențelor în securitatea lui Trump.

Trump a avertizat că „suntem mai aproape ca niciodată de un al treilea război mondial” și a anunțat că se va întâlni săptămâna viitoare cu prim-ministrul indian Narendra Modi.

Exit mobile version