• Donald Trump a luat în calcul să vândă Puerto Rico, în 2017.
  • În acel an, insula a fost devastată de Uraganul Maria.
  • Elaine Duke, fostul secretar de Interne american, despre președintele Statelor Unite ale Americii: „Ideile inițiale ale președintelui erau mai degrabă de oameni de business“.

Președintele Trump luase în calcul ideea de a vinde Puerto Rico în 2017, după ce insula fusese devastată de Uraganul Maria, a spus fostul secretar de Interne american, pentru The New York Times, în timpul unui interviu, scrie CNN.

Ideile inițiale ale președintelui erau mai degrabă de oameni de business, știi“, a spus Elaine Duke, care era secretar de stat în Departamentul de Interne când insula a fost lovită de dezastrul natural, în septembrie 2017.

Putem să obținem electricitate din altă parte? Putem să vindem insula? Adică, să scăpăm de acest activ“, ar fi spus Trump, potrivit spuselor lui Elaine Duke. Totuși, ea a mai spus că ideea de a vinde Puerto Rico nu a fost niciodată luată în considerare sau discutată în mod serios după ce Trump a pus-o în ecuație.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Donald Trump a negat constant că administrația sa a avut vreo vină pentru cele 3.000 de vieți pierdute din cauza uraganului. Din contră, președintele a lăudat gestionarea crizei, numind rezultatul „un succes incredibil, de necrezut“ anul trecut.