• O fotografie a Melaniei Trump a readus în discuție o serie de teroii conspiraționiste potrivit cărora Donald Trump a angajat o sosie pentru a o înlocui
  • În acest weekend, hashtag-ul #FakeMelania a revenit în tendițe pe Twitter
  • Donald Trump a spus că această teorie este un fake news

O fotografie a Melaniei Trump a readus în discuție o serie de teroii conspiraționiste mai vechi care speculează faptul că Donald Trump folosește o sosie pentru a-și înlocui soția, scrie NewYorkPost.

În acest weekend, hashtag-ul #FakeMelania a revenit în tendițe pe Twitter, după ce o imagine cu Melania Trump îmbrăcându-se în Marine One a apărut în spațiul public. Aceasta se pregătea pentru a participa la dezbaterea prezidențială din Nashville.

Chiar dacă în imagine, Prima Doamnă poartă ochelari de soare, acest lucru nu i-a împiedicat pe mulți să spună că zâmbetul și dinții ei arătau diferit.

Aceste speculații nu sunt noi. Teoriile că Trump ar „angaja” o dublură care să o înlocuiască pe soția lui atunci când aceasta nu vrea să-l însoțească în deplasări circulă de câțiva ani pe internet.

„Noroc că găsești fotografii cu Melania zâmbind așa”, au spus unii utilizatori.

Și regizorul Zack Bornstein a comentat cu hashtag-ul „Fake Melania”: „Singurul lucru care o să îmi lipsească la această administrație este schimbul de Melanii”.

În martie 2019, președintele a atacat teoriile conspirației #FakeMelania, însă fără succes. În ciuda declarațiilor președintelui, speculațiile nu au încetat să apară.

Se pare că acest caz nu este unul singular. Președintele american nu este singurul care a fost acuzat că ar folosi o dublură. Printre aceștia se numără Hilary Clinton sau Vladimir Putin. Acestuia i s-ar fi propus folosirea unei dubluri din motive de securitate, dar președintele rus ar fi respins ideea.