• Donald Trump a declarat că ar putea candida din nou la președinție în 2024 dacă Meghan Markle decide să intre în cursă
  • Trump a fost întrebat la Fox News despre zvonurile potrivit cărora Meghan Markle s-ar fi întâlnit cu democrații
  • „Sper că se a întâmpla. Nu sunt un fan al lui Meghan”, a spus Trump

Fostul președinte american, Donald Trump, a declarat că ar putea candida din nou la președinție în 2024 dacă Meghan Markle decide să intre în cursă, relatează Business Insider.

Trump a fost întrebat la Fox News despre zvonurile potrivit cărora Meghan Markle s-ar fi întâlnit cu democrații. Subiectul acestor discuții ar fi posibilitatea de a candida la Casa Albă în 2024.

„Sper că se va întâmpla. Pentru că dacă s-ar întâmpla așa, cred că aș avea un sentiment și mai puternic că aș câștiga. Nu sunt un fan al ei. Întâmplător cred că o cunosc pe regină, așa cum știți. M-am întâlnit cu regina și cred că regina este o persoană extraordinară. Și eu nu sunt un fan al lui Meghan”, a spus Donald Trump.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

O sursă ar fi declarat că Meghan Markle „ar lua în considerare în mod serios candidatura la președinție”, adăugând că nu a renunțat la cetățenia americană când s-a căsătorit cu prințul Harry „așa că are opțiunea de a intra în politică”.