• Donald Trump îi acuză pe cei de la Pfizer
  • Aceștia au spus că nu au luat niciun ban de la Guvernul SUA pentru dezvoltarea vaccinului împotriva coronavirusului
  • Trump a mai spus că gigantul farmaceutic a anunțat intenționat progresul vaccinului după ziua alegerilor

Donald Trump îi acuză pe cei de la Pfizer, care au spus că nu au luat niciun ban de la Guvernul SUA pentru dezvoltarea vaccinului împotriva coronavirusului.

Trump a mai spus că gigantul farmaceutic a anunțat intenționat progresul vaccinului după ziua alegerilor. A fost prima remarcă publică a preşedintelui, după victoria lui Joe Biden.

Donald Trump: „Investiţia noastră va face posibil ca vaccinul să fie furnizat gratuit de Pfizer. Pfizer a spus că nu face parte din «Warp Speed», dar s-a dovedit a fi o denaturare nefericită. Acestea fac parte din motivele pentru care le-am dat cei 1,95 miliarde de dolari. Şi a fost o greşeală nefericită pe care au făcut-o când au spus.“

Trump a vorbit la Casa Albă despre eforturile administrației sale în ceea ce privește pandemia, dar și despre faptul că acestea vor continua.

Trump: „Vom lucra pentru a asigura o autorizaţie de utilizare de urgenţă, care ar trebui să scadă extrem de curând. Şi administraţia mea va coordona distribuirea vaccinului şi va fi aprobat. Cred, din nou, că va fi aprobat foarte, foarte repede, noi speram.“

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT