• Donald Trump a strâns din donații $100 milioane.
  • Donațiile au fost strânse prin WinRed.
  • Trump este obligat să predea actele fiscale anchetatorilor din Congres.

Donald Trump, deși nu mai este președinte, a câștigat mai mulți bani din donații decât orice alt republican, arată înregistrările federale.

„În ciuda plecării din funcție și interzicerea lui de pe platformele principale de socializare, Donald Trump a reușit să strângă 100 de milioane de dolari. El a strâns aceste donații prin WinRed, principalul website al partidului pentru donații online. Trump este obligat să predea actele fiscale anchetatorilor din Congres după o bătălie juridică de mai bine de un an”, a transmis Ramona Sîrbu, corespondent Aleph News.

Ce s-a întâmplat cu acești bani?

„Echipa lui Trump urmează să detalieze strângerea de fonduri și cheltuielile comitetelor sale sâmbătă seară la Comisia Electorală Federală. Ei spun că 3,2 milioane de dolari s-au dus către comitetele politice ale fostului președinte în primele șase luni ale anului. 34,2 milioane de dolari au ajuns într-un cont comun al Comitetului Național Republican, cunoscut sub numele de Make America Great Again Committee. Totuși, e cale lungă de la aproape 40 de milioane de dolari la 100. Trump face presiuni în continuare asupra Ministerului Justiţiei pentru ca acesta să declare „fraudate” alegerile prezidenţiale din noiembrie 2020 ca parte a campaniei miliardarului republican de a invalida scrutinul”, a adăugat corespondentul Aleph News.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE