• 100.000 dolari recompensă pentru găsirea bărbatului care a tras în doi politiști
  • Donald Trump: Cel care a tras nu este om, este animal. Merită pedeapsa cu moartea
  • Donald Trump: Stânga radicală duce un război împotriva forțelor de ordine
  • Scene dezgustătoare au fost filmate în fața spitalului, undeva câțiva indivizi au scandat mesaje pline de ură la adresa victimelor și au blocat intrarea

Recompensă uriașă – 100 de mii de dolari – pentru informații care duc la prinderea suspectului care a împușcat două ajutoare de șerif din Los Angeles.

Au fost luați prin surprindere când erau în mașină. Un afro-american de cam 30 de ani a venit la ușa din dreapta și a tras.

Ajutoarele de șerif, o femeie și un bărbat, au ajuns la spital în stare critică. Abia absolviseră școala de poliție.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Alex Villanueva, șerif din Los Angeles: ”Cele două ajutoare de șerif își făceau treaba, își vedeau de ale lor și erau atenți la siguranța oamenilor din stația de tren când cineva a venit și a început să tragă în ei. Mă enervează la culme și mă îngrozește în același timp.”

Donald Trump a spus că bărbatul care i-a împușcat merită pedeapsa cu moartea, dacă cei doi șerifi nu supraviețuiesc. De asemenea, și-a acuzat adversarii politici, în frunte cu Joe Biden, că încurajează asemenea fapte.

Donald Trump: ”Stânga radicală din America duce un război deschis împotriva forțelor de ordine. Sute de agenți, din toată țara, au fost răniți în timp revoltelor de stânga. Vedeți asta! Vedeți asta tot timpul!”

Un clip care s-a viralizat în SUA surprinde în fața spitalului unde au fost internați cei doi polițiști câteva persoane în timp ce scandează că victimele ”sunt niște porci care merită să moară”.