• Donald Trump a transmis că dacă ar câștiga Biden alegerile, ar câștiga China, vandalii, anarhiștii, piromanii
  • Donald Trump: Joe Biden este cel mai prost candidat propus vreodată
  • Kamala Harris: Trump nu este preocupat de sănătatea oamenilor din țară

Donald Trump a făcut un portret horror al Statelor Unite sub conducerea lui Joe Biden. Președintele american le-a spus fanilor din Michigan că dacă democratul câștigă, victoria va fi a dușmanilor țării și că va urma un dezastru.

Donald Trump, președintele SUA: „Dacă Biden câștigă, China câștigă. Dacă Biden câștigă, câștigă gloata. Dacă Biden câștigă, vandalii, anarhiștii, piromanii și cei care dau foc la steaguri câștigă. Dar nu îmi fac griji, deoarece nu câștigă“.

Donald Trump a spus și de ce nu vrea să piardă – că Joe Biden este cel mai prost candidat propus vreodată și că nu vrea să fie nevoit să spună că a fost înfrânt de un asemenea om.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Dar nici democrații nu stau tăcuți

Kamala Harris, cea care vrea să devină vicepreședinte, a continuat să-l atace pe Donald Trump că nu a spus cât de periculos este COVID-19.

Kamala Harris – candidat democrat: „Este un individ care nu este preocupat de sănătatea, siguranța și bunăstarea oamenilor din țara noastră.“

Ziua Muncii, care a fost luni, a marcat intrarea în faza finală a campaniei prezidențiale. Joe Biden conduce în continuare în preferințele americanilor, cu un avans de 7 puncte în fața lui Donald Trump.