• „Pace cu forța(aducem soldații înapoi). Votează!”
  • „Sistem medical mai bun și mai ieftin. Votează!”
  • Următoarea dezbatere este programată pe 15 octombrie.

Brace yourself cum ar spune fanii Game of Thrones. Donald Trump se simte mai bine. Cel puțin așa dă de înțeles.

Președintele Statelor Unite a postat nu mai puțin de 19 mesaje pe Twitter în ultima oră. Dacă nu mai poate face campanie electorală „face-to-face”, liderul s-a mutat complet pe rețeaua de socializare.

Printre postările recente ale lui Trump se numără îndemnuri la vot pentru americani, atacuri politice, dar și altele. Toate postările sunt în stilul specific cu care ne-a obișnuit.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Cea mai puternică armată. Votează!”

„Maxime bursiere. Votează!”

Se pare că Trump își asumă meritele pentru aceste „victorii”. Poate că a contribuit și el, printre alți factori, dar desigur este campanie electorală și vrea să evidențieze lucrurile bune.

Nu a ezitat să lanseze și un atac către Joe Biden, candidatul democraților, apelând la emoțiile finanțelor americanului de rând:

„Dacă vrei o creștere masivă a taxelor, cea mai mare în istoria țării( una care să dărâme economia și numărul de locuri de muncă), votează cu democrații!”

Rămâne acum de văzut reacția lui Biden la aceste mesaje. Dacă le va ignora sau va avea un răspuns pe măsură, posibil legat de starea de sănătate a lui Trump. Totuși, aceste postări repetate în maniera cu care ne-a obișnuit poate să însemne că Trump se simte din ce în ce mai bine. Vom vedea pe 15 octombrie, data în care este programată a doua dezbatere, una care se anunță a fi extrem de interesantă.