• Președintele Donald Trump a vorbit doar 21 de minute la un miting din Minnesota.
  • Mai sunt 3 zile până când America își alege liderul.
  • Sondajele îl dau pe Biden favorit, la 8-9 procente diferență.
  • Trump are programate patru mitinguri astăzi.

Donald Trump a avut cel mai scurt discurs din toată campania electorală. A vorbit doar 21 de minute, când de obicei vorbește în jur de o oră și jumătate. Trump s-a certat cu guvernatorul democrat al statului Minnesota. Guvernatorul s-a răzbunat și nu a lăsat decât 250 de oameni să participe la miting. Pe motiv de pandemie, desigur.

„Sunt mii de oameni, uitați-vă acolo, mii de oameni. Totul pentru că guvernatorul vrea să facă jocuri. Guvernatorul vrea să facă jocuri. Este un guvernator slab, face o treabă groaznică, nu știe ce naiba face, avem mii de oameni care sunt afectați de asta. Au stat ore în șir, poate chiar zile. Avem 25.000 de oameni, este o rușine. Este cea mai mare prezenţă din ultimii o sută de ani, vorbesc pentru 250 de oameni. Dar am vrut să salut oamenii care au venit”, a tunat actualul președinte al Americii.

Trump s-a enervat, și-a scurtat discursul și apoi s-a dus să-și salute susținătorii care erau ținuți după un gard. Dacă susținătorii lui Turmp nu l-au putut vedea pe preferatul lor, s-au supărat și ei și s-au dus peste Biden.
Ca să strice mitingul adversarului.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA