• Donald Trump acuză CNN că a încălcat legea electorală, după ce un director tehnic al rețelei a mărturisit că scopul lor era înlăturarea președintelui
  • Un reporter sub acoperire s-ar fi întâlnit cu directorul CNN prin intermediul unei aplicații de dating, iar apoi l-a filmat pe acesta când vorbea
  • „Este o infracțiune electorală! Ce fac ei este o infracțiune electorală gravă”, a spus Trump

Fostul președinte american, Donald Trump, acuză CNN că a încălcat legea electorală, după ce un director tehnic al rețelei a mărturisit că scopul lor era înlăturarea președintelui, informează Daily Mail.

Un reporter sub acoperire de la Project Veritas s-ar fi întâlnit cu directorul CNN prin intermediul unei aplicații de dating, iar apoi l-a filmat pe acesta când vorbea despre campania electorală și ce a urmărit rețeaua atunci.

„Este o infracțiune electorală! Ce fac ei este o infracțiune electorală gravă, dacă vă uitați la ce au făcut”, a spus Trump. Ulterior a descris munca reporterului ca fiind „incredibilă”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Donald Trump a avut mai multe conflicte cu presa și cu rețelele de socializare. De curând, fondatorului Project Veritas, James O’Keefe, i-a fost interzis accesul pe Twitter pentru că a postat mai multe videoclipuri asemănătoare. Motivul interzicerii ar fi fost „regula conturilor false”.

James O’Keefe a spus că va da Twitter în judecată, iar Donald Trump Jr. a comentat și el incidentul.

„În caz că nu v-ați dat seama cum merg lucrurile până acum… CNN răspândește propagandă pentru a fi aleși democrați, iar apoi Twitter intervine pentru a proteja CNN. Sunt în aceeași echipă”, a spus Donald Trump Jr.

Videoclipul în care directorul CNN mărturisește