Donald Trump iese la atac împotriva Fox News: „Şi-a pierdut complet direcția”. De ce s-a supărat fostul președinte

Fostul preşedinte american şi actualul candidat republican la alegerile prezidenţiale din SUA susţine că Fox News „şi-a pierdut complet direcţia”, după ce reţeaua a anunţat că îi va lua un interviu vicepreşedintei Kamala Harris, scrie POLITICO. Trump a afirmat că prezentatorul Fox News Bret Baier, care o va intervieva miercuri pe Harris, este prea moale cu stânga. Într-o postare separată, Trump a afirmat că purtătorul de cuvânt al lui Harris, Ian Sams, „deţine practic [Fox]”, notează sursa citată.

Într-o altă postare, Donald Trump a scris că Fox „şi-a pierdut complet calea” şi i-a atacat pe prezentatorii Cavuto, Eric Shawn şi Arthel Neville, dar şi pe democraţii care merg la reţeaua TV.

Donald Trump nu se află la primele atacuri la adresa unei reţele TV. După dezbaterea electorală dintre el şi democrata Kamala Harris din luna septembrie la ABC News, el a acuzat postul că moderarea dezbaterii a fost „trucată”. Trump a mai spus, la momentul respectiv, că ABC News a pierdut „multă credibilitate” şi a sugerat autorităţilor competente să retragă televiziunii „licenţa pentru ceea ce au făcut”.

Exit mobile version