• Donald Trump îi îndeamnă pe protestatari să plece acasă
  • Acesta a postat un scurt video pe contul său de Twitter

Donald Trump îi îndeamnă pe protestatari să plece acasă într-un scurt video postat pe contul său de Twitter.

Vă cunosc durerea, suferința. Alegerile ne-au fost furate, victoria era clar a nostră, toată lumea o știe, și în special tabăra cealaltă. Dar trebuie să plecați acasă, trebuie să avem pace, lege și ordine, trebuie să îi respectăm pe cei care asigură legea și ordinea. Nu vrem pe nimeni rănit. Sunt vremuri grele. Nu au mai fost astfel de vremuri. Au fost alegeri frauduloase, dar nu trebuie să le facem jocul. Trebuie să avem pace. Duceți-vă acasă. Vă iubesc, sunteți speciali. Vă înțeleg cum vă simțiți, dar duceți-vă acasă în pace”, a declarat Trump într-un mesaj postat pe contul de Twitter.

Twitter nu permite distribuirea sau aprecierea clipului video, ori alt tip de răspuns, din cauza „riscului crescut de violență”.

Numeroşi simpatizanţi ai preşedintelui în funcţie al SUA, Donald Trump, au pătruns cu forţa în Camera Reprezentanţilor şi în Senatul SUA, astfel că procedura de validare a rezultatului scrutinului prezidenţial a fost întreruptă.

Membrii Congresului SUA sunt în siguranţă. Sesiunea pentru validarea rezultatului scrutinului prezidenţial a fost întreruptă din cauza violenţelor.