• TikTok-erii l-au susținut masiv pe Joe Biden în dubla dezbatere de azi-noapte.
  • Utilizatorii au fost îndemnați să urmărească dezbaterea lui Biden pe orice device.
  • Compania de măsurare a audiențelor a constatat că Biden a avut mai mulți spectatori.

Fanii TikTok sunt supărați pe Trump, după ce acesta a încercat să blocheze aplicația în Statele Unite. Așa că s-au pus pe trolling.

Pentru că nu s-au mai putut întâlni față în față, cei doi candidați au ținut dezbaterea de la distanță. Trump a fost în Miami și Biden în Philadelphia. Hank Green, un popular TikTok-er american, a lansat provocarea ca fiecare utilizator să-l urmărească pe Biden pe toate device-urile disponibile.

„Dar dacă vrem să-l împiedicăm pe Donald Trump să aibă o mică victorie, am putea toți să urmărim simultan, pe toate device-urile, dezbaterea lui Joe Biden. Pe fiecare telefon, televizor și computer”, a declarat Hank Green, unul dintre TikTok-eri.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Biden a stat mai bine ca Trump

Scopul provocării era ca Biden să stea mult mai bine, în audiențe, in dubla dezbatere de azi noapte. Și ideea a prins, peste 350 de utilizatori au retransmis provocarea lui Green, fiecare după cum a crezut de cuviință.

„În seara asta voi urmări dezbaterea lui Joe Bidden. O să urmăresc pe desktop, o să urmăresc pe Xbox One, o să urmăresc pe Xbox 360, o să urmăresc pe PS3, o să urmăresc pe iPad, o să urmăresc pe tabletă, o să urmăresc pe laptopul ăsta și pe laptopul ăsta și o să urmăresc pe telefon. Și vă încurajez să faceți la fel, pe toate device-urile voastre, în același timp”, a mai reacționat un alt TikTok-er.

Rezultatele s-au văzut si în măsurătorile audientei TV. Potrivit companiei Nielsen, Biden a stat mai bine ca Trump, inclusiv în pauzele publicitare.