• Trump iese de la președinție cu 500 de milioane de dolari mai sărac.
  • Colaboratorii lui Trump se gândesc să nu mai fie asociați cu acesta.
  • Trump are datorii de 1 miliard de dolari.

Din multe puncte de vedere, lui Trump nu i-a mers bine în biroul oval. A intrat cu 3 miliarde de dolari la Casa Albă și a ieșit cu 500 de milioane de dolari mai puțin, Asta spun jurnaliștii de la Bloomberg.

Și cum președinția e la final, mulți dintre asociații lui nu vor să mai prelungească anul acesta contractele de închiriere. Chiar și organizația Trump, condusă de fiii Eric și Donald Jr., are probleme în a vinde un hotel din Washington și mai multe clădiri de birouri.

„A provocat o criză pentru el însuși. Este pe cale să înfrunte unul din cele mai importante momente din cariera sa. O carieră cu urcușuri și coborâșuri. Va reintra în lumea afacerilor, acum, în mai puțin de o săptămână. Aliat la bănci, în industria americană de golf; ăsta e un aliat apropiat. Compania din spatele magazinelor sale online, la fel”, a declarat Max Abelson, reporter Bloomberg.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Trump a avut de-a lungul carierei sale suișuri și coborâșuri, a dat și faliment, dar și-a revenit. Acum are datorii de un miliard de dolari de pe urma proprietăților sale.