• Donald Trump nu acceptă victoria lui Joe Biden
  • Donald Trump: Vin dovezi uriașe despre frauda la vot!
  • Kayleigh McEnany: Președintele este încă implicat în litigii legate de alegeri
  • Mitch McConnell, șeful republican al Senatului, a recunoscut victoria lui Joe Biden

Acum că Joe Biden a fost ales oficial președinte al Statelor Unite, credeai că Donald Trump se dă bătut? Nici vorbă!

„Vin dovezi uriașe despre frauda la vot! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în țara noastră!“, a spus Donald Trump.

Vrea să joace până la capăt, deși pare că arbitrul a fluierat deja finalul meciului și echipa adversă a plecat deja de pe teren.

Contul lui de Twitter s-a umplut, în ultima zi, de mesaje, de la el și de la aliați, care vorbesc despre fraudă. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a spus clar că lucrurile nu s-au terminat.

Kayleigh McEnany, purtătorul de cuvânt al Casei Albe: „Acum că a votat Colegiul Electoral, președintele recunoaște că Joe Biden este președintele-ales și are vreun plan să-l invite la Casa Albă? Președintele este încă implicat în litigii legate de alegeri. Votul de ieri a fost doar un pas în procesul constituțional.“

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dar unul dintre cei mai puternici aliați ai președintelui a recunoscut victoria lui Joe Biden. Îți spun de Mitch McConnel, liderul republicanilor din Senat, care până acum l-a apărat pe Trump până în pânzele albe. Totuși, nu a fost o lovitură din senin. McConnel a sunat înainte la Casa Albă să anunțe.

Mitch McConnel, liderul republicanilor din Senat: „Milioane dintre noi au sperat că alegerile prezidențiale vor avea un alt rezultat. Colegiul Electoral a decis. Vreau să-l felicit pe președintele-ales Joe Biden.“