• Donald Trump a declasificat toate documentele legate de Russiagate din 2016
  • Documentele indică faptul că Hillary Clinton a creat scandalul Trump-Rusia
  • Trump: Păcăleala cu Rusia, cea mai mare crimă politică din istoria SUA

Știi că primul lucru pe care l-a făcut Trump când s-a întors la Casa Albă a fost să se demaște. Dar după câteva ore, a demascat-o și pe Hillary Clinton, adversara lui din 2016. Președintele a declasificat toate documentele legate de investigațiile FBI asupra e-mailurilor șterse de Hillary Clinton și a presupusei implicări rusești în favoarea lui Trump. Anunțul a fost făcut pe Twitter.

Șeful CIA din 2016, John Brennan, îl informase pe Barack Obama că Hillary Clinton ar fi plănuit să-l acuze pe Trump, pe atunci doar candidat, că e sprijinit de ruși. Scopul ar fi fost ca opinia publică să uite de scandalul cu serverul ei privat de e-mailuri pe care l-a folosit când era secretar de Stat și pe care apoi l-a distrus. Îți amintesc că adjunctul lui Obama în 2016 era Joe Biden.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Pentru Trump, aflat în convalescență la Casa Albă, a dat aproape 30 de tweet-uri și re-tweet-uri pe acest subiect în două ore. Brennan, șeful CIA în cauză, a spus pentru CNN că totul a fost perfect legal și că informațiile sunt interpretate eronat ca Trump să aibă un avantaj politic acum.