Donald Trump o demască pe Hillary Clinton: a declasificat toate documentele Russiagate

Știi că primul lucru pe care l-a făcut Trump când s-a întors la Casa Albă a fost să se demaște. Dar după câteva ore, a demascat-o și pe Hillary Clinton, adversara lui din 2016. Președintele a declasificat toate documentele legate de investigațiile FBI asupra e-mailurilor șterse de Hillary Clinton și a presupusei implicări rusești în favoarea lui Trump. Anunțul a fost făcut pe Twitter.

Șeful CIA din 2016, John Brennan, îl informase pe Barack Obama că Hillary Clinton ar fi plănuit să-l acuze pe Trump, pe atunci doar candidat, că e sprijinit de ruși. Scopul ar fi fost ca opinia publică să uite de scandalul cu serverul ei privat de e-mailuri pe care l-a folosit când era secretar de Stat și pe care apoi l-a distrus. Îți amintesc că adjunctul lui Obama în 2016 era Joe Biden.

Pentru Trump, aflat în convalescență la Casa Albă, a dat aproape 30 de tweet-uri și re-tweet-uri pe acest subiect în două ore. Brennan, șeful CIA în cauză, a spus pentru CNN că totul a fost perfect legal și că informațiile sunt interpretate eronat ca Trump să aibă un avantaj politic acum.

Exit mobile version