• Donald Trump ar pregăti un imperiu media care să distrugă Fox News.
  • Un eventual TrumpTV ar fi platforma media a trumpismului.
  • Și ale site-uri conservatoare vor să se extindă și să concureze cu media tradițională.

O campanie prezidențială a trecut, dar Donald Trump pare că se pregătește pentru următoarea. În public, președintele insistă să spună că au fost fraude la vot și să se bată pentru șansa lui pentru al doilea mandat, deși e mică. Dar în privat, se pare că pregătește terenul pentru 2024.

Iar arma secretă a trumpismului din următorii ar urma să fie un imperiu media conservator. Donald Trump și presa americană au o relație foarte proastă. Un eventual TrumpTV ar fi și răzbunarea președintelui împotriva Fox News.

Încurajați de Donald Trump, milioane de urmăritori au schimbat deja canalul, iar ratingurile Fox s-au prăbușit.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Potrivit Axios, Trump se gândește la un serviciu de streaming. După 3 noiembrie, știe că are un public potențial de peste 70 de milioane de oameni, adică votanții săi. Și nu trebuie să înceapă de la zero.

Există deja mai multe site-uri conservatoare care l-au susținut în campanie. Unul dintre ele, Daily Wire, are aceeași idee a lui Trump – să se extindă și să concureze cu media tradițională, care a tras cu democrații.

În ultimele ore Donald Trump a lansat un val de tweet-uri prin care acuză Fox News că a uitat cine l-a făcut un canal de succes și cum a ajuns unde este.

Raitingurile din timpul zilei, ale Fox News, s-au prăbușit. În Weekend stau și mai prost. E foarte trist să vad asta, dar au uitat cine le-a adus succesul, cine i-a adus acolo. Au uitat Gâsca de Aur. Cea mai mare diferență între alegerile din 2016 și cele din 2020 a fost Fox News” a scris Trump pe Twitter.