• Donald Trump a participat la primul miting electoral de după plecarea de la Casa Albă
  • Mitingul a fost organizat pentru susținerea lui Max Miller, care i-a fost consilier lui Trump
  • Donald Trump: „Nu există nicio provocare pe care să nu o putem trece

Donald Trump s-a întors și anunță că nu se retrage din bătăliile politice, chiar dacă a pierdut funcția de președinte. Declarațiile de acum ale lui Trump întăresc speculațiile că se pregătește pentru următoarea cursă pentru Casa Albă.

„Nu e nimic ce nu putem face! Nu e absolut nimic ce nu putem să împlinim. Nu există nicio provocare pe care să nu o putem trece. Nu ne veți dezamăgi niciodată! Oamenii din Ohaio nu ne vor dezamăgi niciodată. Oamenii din țara asta nu ne vor dezamăgi niciodată!”, a spus Donald Trump.

Mitingul electoral, primul la care a participat Trump după plecarea de la Casa Albă, a fost organizat pentru susținerea lui Max Miller. Miller i-a fost consilier lui Trump și acum candidează împotriva republicanului Anthony Gonzales pentru un loc în Congres. Gonzales e unul dintre republicanii care au votat ca Trump să fie pus sub acuzare pentru implicarea sa în revolta de la Capitoliu. Trump nu doar că n-a uitat asta, dar pare pregătit să ducă noi lupte politice.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Nu ne vom lăsa înfrânți, nu vom îngenunghia, nu ne vom preda, nu vom renunța, nu vom da înapoi, nu ne vom preda niciodată! Dragii mei concetățeni, mișcarea noastră e departe de a se fi încheiat. De fapt, lupta noastră abia începe”, a adăugat Donald Trump.

Semnalul e clar. Cel de-al 45-lea președinte american, pe care-l așteaptă mai multe acuzații în instanță, nu a terminat-o cu politica. Se anunță ca un challenger în partidul Republican, unde părerile sunt divizate în ceea ce-l privește.