• Ultima întrebare a dezbaterii Trump-Biden a fost legată de rezultatul alegerilor și de votul prin corespondență care poate cauza probleme acum.
  • Donald Trump și-a îndemnat susținătorii să fie vigilenți, deoarece adversarii trișează.
  • Joe Biden a spus că nu va declara victoria până când nu se numără toate voturile.

Donald Trump: ”Îmi îndemn susținătorii să meargă la vot și să fie foarte atenți. Asta trebuie să se întâmple. Îi încurajez să facă asta. S-a aflat o mare problemă. În Philadelphia au fost niște observatori de vot care au fost dați afară, nu au fost lăsați. Știți de ce? Pentru că lucruri rele se întâmplă în Philadephia. Lucruri rele. Sper să fie un scrutin corect. Dacă va fi așa, sunt 100% de acord (să nu declar victoria, n.red.). Dar dacă văd zeci de mii de buletine de vot manipulate, nu pot să fiu de acord. Să vă spun ce ar însemna asta. Ar însemna că este un scrutin fraudulos.”

Joe Biden: ”Trebuie să numărăm voturile. Unele voturi nici nu pot fi deschise până în ziua alegerilor. Și dacă sunt mii, va dura. Apropo, armata votează prin corespondență de la sfârșitul Războiului Civil. De ce pentru ei nu e fraudulos? Este același proces. Este corect. Nimeni nu a concluzionat că s-ar fi petrecut fraude din cauza votului prin corespondență. Că ar fi un proces fraudulos.”

Chris Wallace: ”Domnilor, acesta este finalul acestei dezbateri. O lăsăm așa. Vom continua în celelalte dezbateri. Domnule președinte Trump, domnule vicepreședinte Biden, a fost o oră și jumătate interesantă. Vreau să vă mulțumesc amândurora pentru participare.”

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT

Prima bătălie a războiului pentru America. Trump: „Nu e nimic deștept la tine, Joe!” / Biden: „Aveți idee ce face acest clovn?”

Cine se trezește devreme, ajunge la Casa Albă! Miercuri dimineață, de la 03:30, Aleph News ți-a transmis în direct prima bătălie a războiului pentru America. Prima dezbatere pentru alegerile prezidențiale din SUA a avut loc în Cleveland, Ohio, a durat o oră și jumătate și a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la Fox News […]

Read more