Donald Trump și-a recunoscut, în premieră, înfrângerea: „Joe Biden a câștigat pentru că alegerile au fost trucate”

donald-trump

donald-trump

Pentru prima dată după alegerile prezindețiale din SUA, Donald Trump și-a recunoscut înfrângerea în fața președintelui ales Joe Biden, potrivit businessinsider.com. De când Biden a fost ales președintele Americii, Administrația Trump refuzat să coopereze cu echipa de tranziție Biden.

Duminică, Donald Trump a lansat o serie de postări pe Twitter, unde a acceptat ideea înfrângerii sale din alegeri. În ciuda acestui aspect, Trump a scris că Biden a câștigat alegerile pentru că procesul a fost compromis. „A câștigat pentru că alegerile au fost trucate”, a scris Trump.

Trump: „Alegerile prin poștă sunt o glumă bolnavă!”

„Toate greșelile mecanice care au avut loc în Noaptea Alegerilor au fost într-adevăr prinse încercând să fure voturi”, a adăugat el. „Au reușit, totuși, fără să fie prinși. Alegerile prin poștă sunt o glumă bolnavă!”, a mai reacționat Trump, pe Twitter.

Biden a câștigat alegerile cu 306 voturi ale Colegiului Electoral, cu mult peste cele 270 de voturi necesare pentru a câștiga președinția. De partea cealaltă, Trump a obținut 232 de voturi electorale.

Mai mult, echipa de campanie a lui Trump a emis o serie de procese în unele state swing, pentru a susține cererile de fraudă ale alegătorilor, dar acestea nu au avut succes în instanță.

Exit mobile version