• Autoritățile raportează, momentan, doi morți și o victimă în urma atacului de luni seară, din Viena
  • Donald Trump și Joe Biden, principalii candidați la alegerile prezidențiale din Statele Unite, au reacționat pe Twitter
  • SUA sunt alături de Austria, Franța și toată Europa în lupta împotriva teroriștilor, inclusiv a teroriștilor islamici radicali”, a scris Trump

În jurul orei 20:00, ora Vienei, au început să se audă împușcături. Au fost mai mulți suspecți înarmați, cel puțin șapte din primele informații, neconfirmate încă de autorități. Atacul a fost descris drept „terorist” de cancelarul Sebastian Kurz şi de ministrul austriac de Interne.

Trump și Biden, principalii candidați la alegerile prezidențiale din Statele Unite, au reacționat pe Twitter.

Aceste atacuri malefice împotriva oamenilor nevinovați trebuie să înceteze, a scris pe Twitter președintele SUA, Donald Trump, despre atac.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„SUA sunt alături de Austria , Franța și toată Europa în lupta împotriva teroriștilor, inclusiv a teroriștilor islamici radicali”, a mai scris Trump.

După atacurile de azi noapte din Viena, eu și Jill ne rugăm pentru victime și familile lor. Trebuie să fim uniți împotriva urii și violenței”, a scris și Biden, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale.