• Donald Trump este în Miami și se va participa la o întrunire cu electoratul.
  • Joe Biden va participa la un miting în Philadelphia.
  • Cei doi adversari în alegerile prezidenţiale ar fi trebuit iniţial să participe joi la a doua dezbatere faţă în faţă.

Trump și Biden preferă să se vadă cu electoratul decât să se confrunte față în față, chiar și online.

Dar de ce se evită Trump și Biden? Se presupune că lui Joe Biden îi convine avansul pe care îl are în sondaje, iar Trump nu a vrut ca această discuție cu Biden să fie online. Vom avea, totuși, o dezbatere între cei doi, va fi, însă, una de distanță, mâine seară. Ambii candidați participă la întâlniri de tipul „Town Hall”, adică unele cu număr restrâns de persoane care pot adresa și întrebări. Donald Trump se întâlnește cu susținătorii lui în Miami, iar Biden merge în Philadelphia. Ambele evenimente vor fi transmise în direct, la nivel național, și la aceeași oră.

Inițial, în acea seară trebuia să aibă a doua dezbatere între cei doi. Ea a fost anulată, după ce comisia care organizează care organizează aceste evenimente a cerut ca discuția să fie una virtuală, din cauza îmbolnăvirii președintelui Trump, dar acesta a refuzat.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Trump nu mai poate infecta pe nimeni

Trump a fost testat între timp și medicii susțin că nu mai poate infecta pe nimeni. Astfel, întâlnirea de mâine seară va fi una în aer liber, iar moderatorul va sta la 3,5 metri distanță de președinte. În plus, toți cei aflați acolo vor fi obligați să poarte mască.

Momentan, Donald Trump nu a dat niciun motiv pentru care a refuzat dezbaterea cu Joe Biden, dar a spus că nu vrea să facă acest lucru virtual, presupunând că îi convine mai bine o dezbatere față-n față, unde să încerce să îl domine pe adversarul lui, Joe Baiden, prin atacuri, prin forța argumentelor, ca să iasă mai bine dintr-o discuție față-n față.