• Susținătorii au scandat numele lui Trump, l-au încurajat și au cântat „La mulți ani”.
  • „Tocmai am fost acuzat”, a glumit fostul președinte, care împlinește miercuri 77 de ani.
  • Trump a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile și a fost eliberat pe cauțiune, fiindu-i impusă condiția să nu discute cazul cu o listă de martori.

La câteva ore după ce s-a confruntat cu acuzații penale pentru presupusa manipulare greșită a documentelor clasificate, Donald Trump a spus unei mulțimi de susținători de la stațiunea sa de golf din New Jersey că acuzațiile sale au fost „o urmărire politică și coruptă” menită să-l distrugă. Susținătorii au scandat numele lui Trump, l-au încurajat și au cântat „La mulți ani”. „Tocmai am fost acuzat”, a glumit fostul președinte, care împlinește miercuri 77 de ani, scrie The Guardian.

„O zi de naștere minunată.” Fostul președinte a fost la Miami pentru a fi judecat în dosarul documentelor clasificate. Procurorii federali l-au acuzat că a reținut în mod intenționat documente clasificate și a obstrucționat justiția, acuzându-l de 37 de acuzații federale, inclusiv 31 de încălcări ale Legii privind spionajul.

Trump a pledat nevinovat pentru toate acuzațiile și a fost eliberat pe cauțiune, fiindu-i impusă condiția să nu discute cazul cu o listă de martori. În Miami, campania sa a alertat reporterii că se va opri la un restaurant, unde fanii l-au întâmpinat cu rugăciuni și urale.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

În New Jersey, el a menținut mesajul sfidător pe care l-a exersat la evenimentele anterioare ale campaniei, inclusiv în weekendul după ce rechizitoriul a fost desigilat. El l-a acuzat fără temei pe Biden că a orchestrat acuzațiile federale împotriva lui, numindu-le o „persecuție politică”. Trump a spus că Biden „va fi amintit pentru totdeauna ca fiind cel mai corupt președinte din istoria țării noastre, dar poate și mai important, președintele care împreună cu o bandă a celor mai apropiați bătăuși, inadaptați și marxişti ai săi a încercat să distrugă democrația americană”.

Citește și: