• Doctorul lui Trump: „Președintele nu mai are simptome de peste 24 de ore”
  • Donald Trump: „Mi-au dat Regeneron. A fost incredibil. M-am simțit bine imediat”
  • Donald Trump: „Vreau ca toată lumea să primească același tratament ca președintele”

Cât timp ai dormit, Donald Trump s-a întors în Biroul Oval, pentru prima oară după externare. Nici nu zici că președintele american a fost infectat cu sars-cov-2. Trump a explicat ce l-a ajutat să se pună pe picioare atât de repede – cocktailul de anticorpi de la Regeneron, pe care l-a primit în prima zi de la internare.

Donald Trump, președintele SUA: „Mi-au dat Regeneron. A fost incredibil. M-am simțit bine imediat. Acum trei zile mă simțeam la fel de bine ca acum.”

Trump nu vrea să fie invidiat că a primit un tratament preferențial. Vrea ca medicamentul să ajungă la toată lumea, ba chiar gratuit.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Donald Trump, președintele SUA: „Vreau ca toată lumea să primească același tratament ca președintele, deoarece eu mă simt grozav. Mă simt perfect. A fost ca o binecuvântare de la Dumnezeu că am făcut COVID. A fost o binecuvântare mascată.”

Cel mai recent buletin de sănătate al lui Trump este foarte bun. Sean Conley scrie să președintele nu mai are niciun fel de simptome de mai bine de o zi și nu a mai avut nevoie de oxigen de la spitalizare. De asemenea, în corpul lui Trump sunt anticorpi împotriva COVID-19, mai scrie în buletinul de sănătate.