• Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător al naţionalei de fotbal a României, a anunţat că va candida pentru un post de consilier local în oraşul Galaţi.
  • Munteanu va deschide lista de candidaţi a Partidului Mişcarea Populară.
  • Fostul mare fotbalist este căsătorit cu o gălăţeancă şi a fost antrenorul echipei Oţelul care a câştigat campionatul naţional în 2011.

Cel mai selecţionat jucător al naţionalei de fotbal intră în politică. Dorinel Munteanu a anunţat că va candida pentru un post de consilier local la Galaţi. Componentul Generaţiei de Aur va deschide lista de candidaţi propusă de Partidul Mişcarea Populară.

„Da, candidez. Vreau să fac ceva pentru sportul gălăţean, în special pentru fotbal”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru Mediafax.

Dorinel Munteanu a jucat pentru echipa naţională de 134 de ori şi a marcat 16 goluri. El este cel mai selecţionat jucător român din toate timpurile. Munteanu a participat la turneele finale de Campionat Mondial din 1994 şi 1998 şi la turneele finale de Campionat European din 1996 şi 2000.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dorinel Munteanu are mai multe legături cu oraşul Galaţi. El s-a recăsătorit cu o gălăţeancă, iar ca antrenor a câştigat cu Oţelul Galaţi campionatul naţional de fotbal şi Supercupa României. El este declarat cetăţean de onoare al oraşului.

La Galaţi devine o modă ca sportivi cunoscuţi să fie pe listele de candidaţi. Luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, poreclit „Moartea din Carpaţi”, va candida din partea PNL. Moroşanu va deschide lista candidaţilor liberali pentru Consiliul Judeţean Galaţi.