• Procurorii anticorupție au clasat dosarul privind diploma obținută în Viena de Vlad Voiculescu pe motiv că „fapta nu există”
  • Fostul ministru acuză că presa a fost cea care a spus că diploma sa nu există
  • Acesta este mulțumit, totuși, că Parchetul Anticorupție a verificat diploma sa

Procurorii anticorupție au clasat dosarul privind diploma obținută în Viena de Vlad Voiculescu pe motiv că „fapta nu există”, iar fostul ministru acuză că presa a fost cea care a spus că diploma sa nu există. El se întreabă dacă un astfel de loc „este oare o țară sau un balamuc”.

Prin plângerea penală depusă la DNA de „Coaliția pentru Națiune” s-a cerut verificarea diplomei obținute de Vlad Voiculescu la Wirtschaftsuniversität-Wien, din Austria.

DNA a clasat plângerea formulată, pe motiv că „fapta nu există”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

„Procurorul a consemnat în ordonanța de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educației, cât și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor”, spune, vineri, pe Facebook, fostul ministru al Sănătății, în timp ce își continuă „războiul” cu presa: „Un loc în care presa poate prosti oamenii că o diplomă nu există, chiar dacă este emisă de o universitate de top din Europa; a fost publicată (de câteva zeci sau sute de ori); este recunoscută de Ministerul Educației… un astfel de loc este oare o țară sau un balamuc?”, scrie Vald Voiculescu, pe Facebook.

Acesta este mulțumit, totuși, că Parchetul Anticorupție a verificat diploma sa.

Diploma obținută de Vlad Voiculescu a fost mult timp un subiect de scandal, multe organizații susținând că fostul ministru nu are studii superioare.