Două avioane s-au ciocnit în aer deasupra unui oraș din SUA: „Piloții avioanelor trebuie să cumpere un bilet de loterie”

Sursa: Shutterstock
  • Două avioane mici s-au ciocnit miercuri, în apropiere de Denver
  • O aeronavă a fost aproape ruptă în jumătate, iar pilotul celeilalte a fost obligat să lanseze parașuta atașată avionului pentru a ateriza în siguranță
  • În urma coliziunii, nimeni nu a fost rănit

Două avioane mici s-au ciocnit miercuri, în apropiere de Denver. În urma coliziunii, o aeronavă a fost aproape ruptă în jumătate, iar pilotul celeilalte a fost obligat să lanseze parașuta atașată avionului pentru a ateriza în siguranță. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, au spus oficialii, potrivit ABC News.

Ambele avioane se pregăteau să aterizeze pe un mic aeroport regional dintr-o suburbie din Denver, când s-au ciocnit, potrivit National Transport Safety Board și South Metro Fire Rescue.

„Fiecare dintre acești piloți trebuie să meargă să cumpere un bilet de loterie chiar acum”, a declarat adjunctul șerifului din Arapahoe, John Bartmann.

Pilotul a fost singura persoană aflată la bordul unei aeronave Fairchild Metroliner care a aterizat pe aeroportul Centennial, în ciuda faptului că a suferit pagube majore. Avionul este deținut de o companie din Colorado care operează aeronave de marfă.