• Două avioane mici s-au ciocnit miercuri, în apropiere de Denver
  • O aeronavă a fost aproape ruptă în jumătate, iar pilotul celeilalte a fost obligat să lanseze parașuta atașată avionului pentru a ateriza în siguranță
  • În urma coliziunii, nimeni nu a fost rănit

Două avioane mici s-au ciocnit miercuri, în apropiere de Denver. În urma coliziunii, o aeronavă a fost aproape ruptă în jumătate, iar pilotul celeilalte a fost obligat să lanseze parașuta atașată avionului pentru a ateriza în siguranță. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, au spus oficialii, potrivit ABC News.

Ambele avioane se pregăteau să aterizeze pe un mic aeroport regional dintr-o suburbie din Denver, când s-au ciocnit, potrivit National Transport Safety Board și South Metro Fire Rescue.

„Fiecare dintre acești piloți trebuie să meargă să cumpere un bilet de loterie chiar acum”, a declarat adjunctul șerifului din Arapahoe, John Bartmann.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pilotul a fost singura persoană aflată la bordul unei aeronave Fairchild Metroliner care a aterizat pe aeroportul Centennial, în ciuda faptului că a suferit pagube majore. Avionul este deținut de o companie din Colorado care operează aeronave de marfă.