• Două cazuri de coronavirus printre membrii delegației indiene de la summitul G7 de la Londra.
  • Toate persoanele au fost izolate.

Printre membrii delegației indiene participante la summitul G7 de la Londra au fost depistate două cazuri de coronavirus, relatează Sky News.

Deși India nu este un membru G7, oficialii au fost invitați să participe la summitul de la Londra, în persoană, la prima reuniune a miniștrilor de externe care a avut loc în mai bine de doi ani.

Tema principală a reuniunii a fost „Discuții despre coronavirus” și a fost stabilită înainte de summitul G7 din iunie 2021.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În dimineața zilei de miercuri, 5 mai 2021, ministrul Sănătății, Nadhim Zahawi, a declarat că nu deține informații despre rapoartele medicale ce privesc delegații G7 care s-ar fi autoizolat în urma unei alerte de coronavirus.

„Mă tem că nu știu, dar, evident, Sistemul de Sănătate Publică din Anglia, dar și echipa care organizează summitul G7 se ocupă foarte serios de această situație”, a declarat Nadhim Zahawi.

„Vom avea cel mai serios protocol de testare COVID și ne vom asigura că toate persoanele sunt testate și izolate, dar nu am informații despre cifre”, a adăugat acesta.